“Szórakozz és segíts” projekt

“Szórakozz és segíts” projekt

0 2044

Iskolánk diákönkormányzata az Északbánáti Körzet Erőforrás Központ és a csókai „ACTIVE” Független Ifjúsági Szervezet közreműködésével október 10-én sikeresen megvalósította a „Szórakozz és segíts” ifjúsági önkéntes projektet, melynek keretében nagyszabású sportnapot tartottunk.

A sportnap folyamán vetélkedőket szerveztünk kispályás labdarúgásból, kosárlabdából és röplabdából, amely játékokra a környező iskolák diákjait hívtuk meg. A meghívásnak öt iskola tett eleget: a törökkanizsai Dositelj Obradović középiskola, a kanizsai beszédes József középiskola, a törökkanizsai Zmaj Jovan Jovanović általános iskola, a csókai Élelmiszeripari középiskola valamint a zentai Bólyai tehetséggondozó gimnázium.
A projekt segítséget nyújtott abban, hogy iskolánkat a legjobb fényben tüntessük fel, valamint bebizonyíthattuk általa azt is, hogy mindig készek vagyunk ismerkedésre és barátkozásra.

A vetélkedők eredményei:

Kispályás labdarúgás:

  1. Törökkanizsai Gimnázium
  2. Bólyai Tehetséggondozó, Zenta
  3. Beszédes József középiskola, Magyarkanizsa

Röplabda:

  1. Beszédes József középiskola, Magyarkanizsa
  2. Törökkanizsai Gimnázium
  3. Élelmiszeripari középiskola, Csóka

Kosárlabda:

  1. Dositelj Obradović középiskola, Törökkanizsa
  2. Törökkanizsai Gimnázium
  3. Beszédes József középiskola, Magyarkanizsa

Gratulálunk a legjobbaknak és köszönjük mindenkinek a támogatást és a részvételt. Bízunk benne, hogy máskor is lesz alkalmunk hasonlóan nagy számban barátkozni egy hasonlóan sikeres rendezvényen.

Flicker album megtekintése ( több mint 600 kép! )

Hasonló bejegyzések

0 1697

0 2020

0 1894

0 1891

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

Hozzászólás!