Az angol kuckó decemberi aktivitásai

Az angol kuckó decemberi aktivitásai

0 3281

December hónapban az Angol kuckó negyedikes tagjai, Marija Bodroža,Katarina Čukurov, Aleksandra Beader, Srđana Jovanić, Branislava Vignjević  i Milijana Rakin kijártak az oroszlámosi általános iskolába, ahol Fekete Angéla tanárnő irányítása és felügyelete alatt foglalkozásokat tartottak a harmadikos és negyedikes tanulóknak, melyek során karácsonyi és újévi verseket dolgoztak fel, az ünnepi hagyományokról meséltek a kisdiákoknak, levelet írtak a Télapónak és különböző dekorációkat készítettek.

December 19.-én, az első félév utolsó angol órájára lelkesen készült a többi gimnazista is, mégpedig meglepetés csomagokkal. Akciót szerveztek, melynek keretén belül játékokat és iskolaszereket gyűjtöttek a gyerekek számára, csomagokat készítettek az összegyűjtött dolgokból és Télapó nevében szétosztották őket a kisiskolásoknak, akiket rendkívül meglepett és végtelen örömmel töltött el idősebb barátaik nem mindennapi gesztusa.

Ez az önkéntes munka rámutatott arra, hogy mire képes egy csepp emberiesség és jóság, amelynek a jövőben nagy hatása lesz minden tanulóra, korosztálytól függetlenül.

Ez a fajta önkéntes munka nagy elégedettséggel tölti el a lányokat és a kisdiákokat is, akik fölnéznek rájuk és remélik, hogy majd egy nap ők is olyan jól beszélnek angolul mint ezek a gimisek.

Hasonló bejegyzések

0 1826

0 1627

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

Hozzászólás!