Bújócska az iskola tanáraival

Bújócska az iskola tanáraival

0 9307

A gyermekhét utolsó napján tanárok és diákok együtt játszottak. A játék a klasszikus bújócska és tárgykereső ötvözete, amelyben egyes tanárok tárgyakat képviselnek, amelyeket a diákoknak kell megfelelő sorrendben felkutatni. Természetesen a tárgyaknak kikiáltott tanárok nagyon ügyesen elbújtak az iskola leglehetetlenebb zugaiban, amivel jócskán megnehezítették a hármas csoportokba osztott „kutatócsapatok” munkáját. Sok vicces pillanat és kifulladásig tartó rohangálás után végül is a IV1 osztály tanulóinak egyik csoportja nyert, amit iskolánk igazgatója egy hatalmas csokoládéval jutalmazott. Persze a többi csoport sem szomorkodott, hiszen egy ilyen esemény mindenki számára örömet és felszabadulást jelentett a hétköznapok egyhangúsága után.
A tanulók és a tanárok egyhangúan kijelentették, hogy hasonló játékokat többször is lehetne rendezni évente, s nem csak a gyermekhét kapcsán.
Az alábbiakban közölt képek sajnos gyenge fényben készültek mobiltelefon segítségével, ezért előre is elnézést kérünk – de reméljük így is bepillantást engednek a bújócska örömteli hangulatába.

Hasonló bejegyzések

0 2020

0 1894

0 1891

0 2190

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

Hozzászólás!